Kära mor

Min mamma är väl för söt?

"Hej Fia!

Hoppas allt är bra och soligt hos dig!
Jag har berättat för en tjej i tvåan om vitsippskortet som du lagt in på bilddagboken. Hon ville att jag skulle skicka den bilden till henne men jag lyckades inte få det att funka. Har du den ligger på datorn så du kan skicka den till mig, pleeese........

Här är det blåsippor i backarna små och sädesärlorna trippar runt så smått. Blir väl dags för krattning av gräsmattan snart förstår jag  =(.  

Pappa har fått fyra kalvar till sen du var hem. Först en morgon var det två kalvar (tvillingar) där när han kom till lagårn, samma morgon kom mjölkbilen...in och äta frukost....ut i lagårn igen för att ta reda på de nya liven...då var en kalv till född!
Någon dag senare blev några kossor hämtade till slakt, så det gick att omfördela kvigor och kalvar. Sen kom en kalv till! Den fick var i mellanrummet mellan burar och de uppbundna kvigorna. Där lyckades han krypa in bakom burarna mot väggen, samt även lyckas fastna i gallret där kvigorna stoppar in huvudet när de ska äta. Det är ganska äventyrligt i lagårn!

Johan har sökt basår i Linköping som förstahandsval, så får vi se hur det går. Sandvikenhus ska göra badrums och köksrenovering under minst fyra veckor i maj-juni i hans lägenhet, så då blir de utan vatten och toa....=)

Erik o Jenny har jag inte sett till på ett tag men de kommer väl.......

Lisa åker till USA i slutet av juli-början av augusti. Kommer hem 10 juli i allafall. Hon ville att vi  skulle ha 75-årskalas i sommar!
Kanske det...? Bara vi inte har kalaset här hemma så, säjer pappa =)

Ha det så bra och skicka gärna kortet på vitsipporna!
Massor av kramar  från Mum "

Kommentarer
Postat av: Petra

Mys! :D

2008-04-18 @ 19:16:25
Postat av: Stina

Ja alltså dessa föräldrar. min pappa skrev ett sms till mig "Grattis till din framgång i clas ohlsson tigers hälsn. stolt far"

2008-04-19 @ 10:01:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0