Tomat-o to-mato


Midsommar har kommit och gått, eller beroende på hur man ser det. Det skulle ju faktiskt kunna vara annandag midsommar idag. Men wtf är det som pågår med vädret? skulle det inte bli en fin sommar? det är faktiskt på tiden att man kan åka och bada utan att frysa ihjäl! fast går man ut blir man ju bara uppäten av mygg iallafall... Blir deprimerad när det är myggigt på det här viset igen. Citat från en politiker som hälsade på i en av byarna i färnbo: "ingen ska behöva bo under såna här vidriga förhållanden". Där hör ni själva. Så illa är det... visserligen är det på ett av ställena där de inte besprutat med bti, men det är ändå jobbigt. Kyla rör mig egentligen inte i ryggen, skulle sova med fönstret öppet ända in i september oktober om det inte vore för att de jävla ettriga sakerna tar sig in genom det mest inbrottsäkra myggfönstret. De dyker upp helt oväntat efter 10 tmmar i ett stängt utrymme! Tar de sig in genom väggarna? Har det gått så långt att myggen muterats till vampyrer med möjligheten att flyga genom väggar? De har dessutom en jobbig vana att bita händer och fötter hela tiden. Jag har ett myggbett mitt i handflatan. Förmodligen tänkte den satans myggan att innan jag smällde igen händerna och mördade henne skulle hon åsamka mig så mycket irritation och smärta som en myggjävel kan.

Men en ljuspunkt i myggmörkret är youtube och Flight of the Conchords. Går på svt, men man hittar såklart det mesta på youtube. enjoy dessa knasiga killar.



JEMAINE AND BRET
Frodo, don't wear the ring.
I know it's very tempting.
Yes, you will appear to disappear,
But the dark riders they'll know you're there.
Yes, Lord Sauron has many spies...
EUGENE
(as Saruman)
Many spies, have many eyes...
JEMAINE AND BRET
One ring to bind them, to find them,
One ring to rule them all,
One ring to bind them, one to find them,
One ring to rule them ALLLLLLL!!!
Yea, Little Frodo!
You've got to rule them, Frodo, rule them with the ring Come on ruuuule them
with your ring!
EUGENE
(as Saruman)
Lord Sauron has many spies, beasts and birds.
MEL
(as Arwen)
If you want him, come and claim him!
BRET
(as Frodo)
Do they, Gandalf?
MURRAY
(as Gandalf)
I am not a conjurer of cheap tricks!
JEMAINE
(as Sam)
I can't carry the ring
But I can carry you, Mr. Frodo.
DAVE
(as Aragorn)
You have my sword,
BRET
(as Legolas)
And my bow,
DAVE
(as Gimli)
And my axe!
MEL
(as Arwen)
Noro nim mish fir mar nim nor!
JEMAINE
(as Sam)
Mordor...
DAVE
(as Aragorn)
We'll never make it.
There's thousands of them and only nine of us...
BRET
(as Frodo with ring)
Ohhhh...
DAVE
(as Aragorn)
We made it...
BRET
(as Frodo)
Hurray, we made it.
BRET AND JEMAINE
Yo Frodo, what you doin' wearing the ring?
All powerful jewelry, is that your new thing?
I know it's hard when you're little more than 3 foot 4
Your little ass so close to the floor.
Trying to lead the fellows to the gates of Mordor
The Fellowship!
(Yea the fellowship)
I don't rap about bitches and hos,
I rap about witches and trolls,
just passing on the words of the Elven king,
Wisdom to all
Frodo! Don't wear the ring!
JEMAINE AND BRET
Frodo don't wear the ring,
The magical bling bling,
You'll never be the Lord of the Rings...

tårta på tårta


Sjung om studentens lyckliga dar... eller dag, för så jävla mycket mer med studenten är det ju inte. Man inhandlar en hatt för flera hundra spänn som man har på sig en dag, man köper en kostym/klänning som man har på sig en dag... det är lite grann som ett bröllop. Efteråt förväntas man bli vuxen och ta tag i sin framtid.

Mamma lagade smörgåstårta och efterrättstårta, så med andra ord blev det tårta på tårta och jag mår lite illa av all grädden.

Jag har blivit väldigt sugen på att åka till Japan och jobba som engelskalärare ett tag. Tydligen ska det inte vara alltför svårt att lära sig japanska heller... men det lär då bli efter man har gjort färdigt skolan. Tills dess får jag nöja mig med att åka och hälsa på vänner och bekanta i Europa. Planer är planer men behöver egentligen aldrig genomföras.

Hemma hemma!


Idag gick jag återigenom den pinan det innebär att ta sig hem, men denna gången behöver jag inte genomföra en heldag med resande till inom den närmaste månaden eftersom jag är hemma för att leecha (ursäkta min svengelska) på mina föräldrar och bo och leva gratis.

Känns inte riktigt lika roligt att komma hem denna gången, det känns litegrann som att jag är helt övergiven även fast jag vet att en massa andra människor är hemma över sommaren, men det skulle iofs kunna bero på att jag är luspank och typ inte har råd att göra nåt... Nåja, man får göra sitt bästa med gratisaktiviteter och sånt. Att umgås behöver inte kosta nåt.

För övrigt hoppas jag att lägenheten finns kvar när jag kommer tillbaks.

Sign my boobs!


Så har man då tagit sig igenom Sweden Rock Festival även om jag egentligen inte såg mycket av själva festivalen. Jobbade i Sweden Rock Shop (man har väl kontakter :P) och blev underordnad Petra som Signeringsansvariges  assistent (den titeln har jag kommit fram till själv). Så min festival har bestått av att se till att stora och små hårdrocksstjärnor har dricka och pennor och att allt flyter på som det ska, och det har varit SÅ HIMLA KUL! Visst, ibland blev det stressigt som fan och man svettades floder på grund av värmen och på grund av artister som var sena och artister som var tidiga men det har helt klart varit mitt bästa jobb ever, inte minst på grund av gänget man jobbade med. Inte ett ont ord från arbetskamraterna fastän alla var stressade och alla snubblade över varandra bakom disken och i lagerrummet, istället var alla glada och tacksamma för jobbet man gjorde.

Signeringssessionerna var ganska speciella de med. Skitkul att träffa folk (även om man fick skälla lite på dem ibland med) och att se nervösa och mållösa fans med skakande händer. Tur att man inte lyssnar på hårdrock, för då hade man väl varit nervös själv. Jag själv kände ju egentligen bara till Mustasch, och jag gillar dem ännu mer nu än jag gjorde efter deras Arvika-spelning förra året. Det är reko killar det. Dessutom kom det fram en sida hos mig som jag inte visste att jag hade: försäljar-sidan. Vi sålde 43 skivor under deras signering och jag blev typ helt manisk! SELL SELL SELL SELL! :D

Hann gå på Sabaton (följde med Petra och Jim) och även Mucc, ett japanskt band som visst är stora på hemmaplan och riktigt jädra bra faktiskt. Verkar vara en mysig festival, även om jag som sagt inte såg så mycket av den egentligen. Men jag hade roligare och var fräschare (vattentoalett och dusch och riktig säng att sova i) än festivalbesökarna, så det gör mig inte det minsta! :)

Men nu är man hemma igen i nya lägenheten för ett par dar, försöker pussla ihop sovrummet så gott det går och fixa undan allt innan man åker hem för sommaren. Tvättar sex tvättar idag, sigh! Nåja, lika bra att ha det gjort.

Fascination


Efter en massa jobbigt och tråkigt packande så blev det dags att flytta. Det var inget litet gäng Petra raggat upp. Hennes föräldrar, hennes systrar, ena systerns pojkvän, en kusin och en bästa kompis dök upp. Med andra ord var det den lättaste flytten någonsin tror jag, trots att det var två bohag som skulle slås ihop.

Kineserna hade på söndagen bara ett rum städat när vi dök upp med första lasset, så det kan jag lova att det blev trångt i det rummet. Sen var det ganska så intressant att kolla på kinesernas flyttstädning. De stod typ och hackade på spisen med en kniv! Men det blev rent sen så jag känner att jag inte har så mycket att klaga på. Var med på deras besiktning (blev helt plötsligt tolk mitt upp i alltihopa eftersom besiktaren inte kunde engelska och kineserna inte kunde svenska) och blev lovad nymålat tak i badrummet plus ny toalettstol och badrumsskåp och för att göra det lite bättre ändå så ska vi få nytt golv i köket! I love you mister besiktare! :D

Jag känner att denna lägenheten kommer bli så himla bra bara vi får ordning på våra grejer, men det måste vänta tills nästa vecka. Först är det dags att vara en hjälpande hand i Sweden Rock Shop under Sweden Rock Festival!

RSS 2.0