Kina har lämnat lägenheten


Så har man fått tillbaka lägenheten, och allt som återstår är en jävla massa jobb med att få ordning på ens egna grejer, men det ska nog mest bli kul bara.

Ser fram emot att få allt skvaller från Ida idag. Ska hjälpa henne tvätta fönster.
 
Imorgon börjar det nya skolåret. Undrar vad som väntar detta året. Hoppas på mer action än förra, men å andra sidan har man inte roligare än man gör sig så man kanske inte ska hoppas för mycket :P


En liten lista från gymnasiet igen, hehe. En av kommentaterna nedkrafsade bredvid var: "men jag-känner-polismördaren-från-hedemora-sebastian då?" XD Han fick uppenbarligen inte vara med.

Sebastian-lista

1.Sebastian

2.Sebbe

3.Sebastian

4.Seb


Får jag bjuda på en godbit?


OS är över, besöken är över och sommaren är över. Det är dags att plocka ihop allting och återgå till vardagen på gott och ont. Fick mina pengar idag iallafall så jag är nöjd och glad över det! :)

För att göra saker lite bättre ändå vill jag bjuda på en godbit från gymnasietiden (kanske först och främst något kul för Annelie och Stina). På den tiden så gjorde vi många listor, och en av dessa kommer jag kopiera in här. Jag har präntat ner många av alla de listor jag hittat nedkladdade i block och på papper och hoppas kunna bjuda på en lista då och då för att minnas vår barnsliga och fnissiga ungdom. Dagens lista är den enda som är daterad, och jag måste säga att annelies bidrag helt klart är mest intressant...


Personer att hoppa i säng med:

2005-01-20


Stinas Lista:

*Bright Eyes (Conor Oberst)

*Dennis Lyxén

*Che Guevara (levande)

*Ville Valo (klippt och med mössa)

*Euroboy

Bubblare: Captain Jack Sparrow


Annelies Lista:

*Erlend Øye

*Han med glasögon i Suburban Kids with Biblical Names

*Bosse Sjöqvist

*Thomas Ritter

*Gustav Fridolin

Bubblare: Leif Pagrotsky


Sofies Lista:

*Neil i Travis

*Colin Farrell

*Hyde (That 70s Show)

*Jeff (Coupling)

*Orlando Bloom (med mörkt lockigt hår)

Bubblare: David Gahan



Btw Stina, vem är Euroboy? Har inga minnen av vem det kan tänkas vara... Gillar förresten att du bara kunde tänka dig Ville Valo i kort hår och med mössa... ska han ha den på sig hela tiden då eller...? höhö. Well, det var ju snart fyra år sen vi skrev den där listan XD För min egen del kan jag väl säga att Neil i Travis inte direkt står högst på min lista längre, och Colin Farrell är inte med på den alls... och Orlando Bloom är nog inte heller det, han är nästan för söt. Lite grann som Fun Light-saft.

PS Clanville och Hitlers vernissage kommer också att dyka upp så småningom :P DS


Jag borde inte se på OS

Jag som aldrig brukar följa OS med särskilt stort intresse inser nu att eftersom jag glor på det i snitt fyra timmar om dagen i år är orsaken till alla katastrofer och alla misstag som leder till ett guld-löst Sverige. Om inte jag tittat hade de säkert tagit guld (jag älskar denna ursäkten) Jag kunde knappt titta på höjdhoppet med Stefan Holm, för jag visste redan att han inte skulle ta guldet, och när ryssen med de långa benen typ flög över 2.36 som om det inte fanns nån morgondag så kändes Sveriges öde beseglat. INGA GULD ALLS under OS i Beijing 2008. Tyvärr ser det ut så.

Det är kanske för att jag egentligen hejar på vilket land som helst just nu som det går dåligt för Sverige? Hejar speciellt ¨påKina och Japan Jag gillar deras otroliga disciplin och att de gör allt med sån finess. Men i slutändan gillar jag bara att se hur de som tävlar blir så otroligt glada efter att de genomfört ett lyckat lopp/hopp/set etc. Jag är en sån som vill gråta åt andras lycka och över hur de kan klara nåt sånt otroligt som att göra en kvadruppel pik (eller vad det nu kan heta) och sen landa på båda fötterna. Jag kanske är lite drama-beroende...?

I övrigt tar min ekonomi upp stora delar av min tid. En hyra, en tågbiljett, två månaders livförsäkring, refill till mobilen och en helvetes massa födelsedagspresenter bör betalas, men på mitt konto sitter 160 kronor och väntar på att magiskt multipliceras med 100 för att lösa krisen. Det är precis som med OS: inget guld alls att vänta.

Länken

Länken till ett sammandrag från OS-invigningen. Spola fram till ca 32.40 så kommer min favoritdel med de mänskliga tryck-bitarna.

http://svt.se/svt/play/video.jsp?a=1212846

Enjoy!

Oh oh oh it's Magic!

(Detta inlägg tillägnas Annelie, som verkar ha tråkigt :P)

Igår var det OS-invigning och jag satt som klistrad framför tv:n och ville nästan gråta ibland över hur mäktigt det blev! I lööööve kineser alltså! Alltifrån fotspår utav fyrverkerier till fotkonst! Men allra häftigast var ändå när jag insåg att tryckstämplarna som format mönster och vågor och gud vet vad var människor!! De hade tränat i elva månader för att få det rätt! Och jävlar vad rätt det blev! Likaså kompass-delen var helt magnifik, och likaså tai-chi(nånting) delen, och trummandet i början... allt var så himla bra! Kineser är ett under av disciplin och grace! Eftersom jag inte hittar på det på youtube så kan jag tyvärr inte länka det, men det kommer väl kanske ut där så småningom.
 
Iallafall så innebär det att jag nu är klistrad vid tv:n (när jag är vaken åtminstone). Jag som aldrig orkar följa ens VM i fotboll satt som på nålar under matchen mellan svenska damlaget och Argentina. Jag gjorde en massa konstiga ljud när vi var nära att göra mål och pappa måste ha undrat vad det var för fel på mig. Men vann gjorde vi! (HOORAY!!!) Simningen idag var inte lika spännande, vi hade inte mycket att komma med, men det var ändå svårt att gå därifrån.

På övriga fronter händer det inte mycket, men det gör inget, för nu har jag ju nåt att fylla dagarna med.

RSS 2.0