The wicked white witch of Narnia


Har precis kollat på Narnia - The Lion, The Witch and The Wardrobe, och då menar jag inte den "nya" filmen, utan den gamla serien från '88. Det är helt enkelt underbart att se dessa extrem-engelska barn vara vuxna och resonabla, för att inte tala om nöjet att kolla på specialeffekterna! Bevingade hästar och flygande dödskallar tecknade in bland människor i faun-kostymer, lejondockor och bävrar som låter som den där killen i Little Britain som har en kompis i rullstol. XD

Men är det inte lustigt att vi en gång i tiden tyckte detta var så häftigt, att vi tyckte att det vi såg var helt magiskt? Nuförtiden behöver vi inte ens ha nån fantasi, dataanimeringen har tagit bort all sorts egen föreställning. Istället matas vi med stoslagna vyer och realistiska animeringar av monster långt bortom vår fattning. Det är verkligen trist att barn idag har leksaker som talar om vad de ska leka med dem och att de måste vara vuxna redan vid fem med mobiltelefoner och bratz-leksaker som säger att normen minsann är enorma huvuden, skitsmala kroppar och gigantiska ögon. Kommer ni ihåg den tiden när de debatterade över Barbie? Ha! Det hjälpte uppenbarligen inte.

Så jag ska fortsätta kolla på Lucy's gigantiska överbett och dom målade flygande hästarna, även fast jag innerst inne tänker att Harry Potter är mer realistiskt gjord och att Sagan om Ringen har så mycket mer snygga vyer.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0