Obekymrad mamma skräpar ner Karlskrona!


Senaste nytt!
En mamma som gick på cykelvägen mot Lyckeby lät sin son dumpa en stor plast-grej på backen och brydde sig inte det minsta om att plocka upp den eller ens skämmas över saken, fast hon visste att det fanns ett vittne. Ironiskt nog hade hon bokstäverna SWEDEN fastsydda över rumpan, som om att hon faktiskt brydde sig om det här landet.

Vad gjorde vittnet undrar ni? Enligt egen utsago gick ett tiotal möjliga reaktioner genom vittnets huvud. SKälla ut henne. Tvinga henne att plocka upp det. Plocka upp det själv och slänga det i närmsta soptunna. Till slut valde vittnet att göra det mest svenska man kan göra: att inte konfrontera denna skurk utan gå hem och gnälla om det i sin blogg istället.

Övriga notiser:

Intrigerna i Veronica Mars säsong två tätnar. Meg är med barn och vem kan faderna vara om inte Duncan, hennes ex; Veronicas nuvarande pojkvän. Veronica Mars-maratonet fortsätter.
 
Squashsoppa blir grönare än grön. Tydligen är spenat en riktigt grön grej; stoppar man det i squashsoppan och kör i mixern blir soppan lika grön som mossa av den gröna sorten. Men själva soppan smakar lika gott för det, speciellt med krutonger.

Flygbiljetter till Irland. Flicka kollar upp flygbiljetter för att kunna hälsa på hennes gamla arbetsgivare på dennes dotters communion i början av Maj. Arbetsgivare rapporterar dessutom att hennes "commitment-fobic" pojkvän håller sig i skinnet.

Inför tvättdag imorgon kommer innehavaren av lägenhet nummer 583 låsa tvättstugedörren så att sovmorgon kan genomföras. Den smarta lägenhetsinnehavaren sover gott vetandes att ingen kan sno dennes tvättid.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0