Contaminated Water

Häromdagen fick jag ett mail som informerande om följande:

I Karlskrona har orenat vatten kommit ut i vattennätet och alla som har vatten från Vattenverket i Lyckeby måste koka sitt vatten innan det används. Det gäller även boende utanför Karlskrona tätort i Nättraby, Rödeby, Torhamn, på Sturkö och Hasslö.
Vattnet måste kokas ordentligt i minst en minut innan det kan användas.

Enda problemet var ju då att jag minsann missade det där lilla lilla även i "det gäller ÄVEN boende utanför Karlskrona tätort". Så jag drack mitt vatten utan bekymmer och tänkte att det var skönt att det bara drabbade dem utanför stan. Dan efter går jag ut med soporna och ser stora lappar uppsatta i trapphuset som säger att man absolut inte ska dricka vattnet. Detta efter att jag hela förmiddagen druckit typ flera liter vatten!

"nu dör jag" tänkte jag, men det stod på landstingets hemsida att folk bara hade blivit magsjuka eller fått diarré, så jag lugnade ner mig lite, men kände mig ändå lite nervös. Men ännu tills denna timme mår jag bara finfint. Antingen så var det inte så farligt eller så har jag superstrong mage. Hoppas på det sista höll jag på att säga, men då önskar jag en massa bakterier på andra, så jag får säga att jag hoppas på båda istället :)

Svenskt vatten är ju trots allt jävligt rent ändå, jämfört med en del andra länder.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0