Wonderland

Tillbaka i Karlskrona då. Har mest plockat med lite dirverse grejer hittills. Lyssnat på musik med mina fina datorhögtalare (som numera också är betalda!). Jag hittade ju förresten på ett gammalt discoband som vi alltid hade liggandes i mammas folkvagn. Många fina klassiker på det bandet att sitta och minnas till. Solen som skiner på väg till Oppsjön för att bada, Lisa som hade körkort (fast det har hon förstås fortfarande :P) och en lillebror som fortfarande var mindre än en själv. Ja, det var tur att bandet inte försvunnit helt :D

Japanskan börjar bli komplicerad, men det var väl bara att vänta med tanke på att det inte varit så svårt hittills. Det är lite frustrerande med språk när man kommit så pass långt att man inser precis hur lite man faktiskt kan. Då känns det som att man aldrig kommer kunna ha en konversation i japanska eller vilket språk man nu lär sig, men det är väl oundvikligt.

Här kommer en låt med the Mummers som jag gillar skarpt. Det är ingen musikvideo till låten, men man tar vad man har. Gillar verkligen soundet med alla instrument and what not.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0