leende solbrända axlar

Okej, de kanske inte ler, men ni fattar kanske skämtet? Hängde på klipporna på Långö med Ida och hennes kompis Johanna igår och satt lite för länge med solen i ryggen. Jag hade smörjt in mig med solkräm, men tänkte väl kanske inte så mycket på just axlar och rygg. Skäms på mig, jag som alltid förespråkar solskydd. Man behöver inte satsa på solskyddsfaktor 300 om man är en sån som "aldrig bränner sig" (för det brukar ju heta så i 8 av 10 fall) men man kan ju ha fem eller tio eller nåt sånt. Jag själv är en sån som "aldrig bränner mig" men likfan brände jag mig igår.



Jaja, det var iallafall hur skönt och mysigt som helst och vi badade flera gånger. Har inte vant mig vid saltvatten än, känns helt skumt, men det var svalkande (om dock kanske aningens för kallt). På kvällen hyrde vi skräckfilmer (Hurra! min favvogenre...not) som var rätt spännande. Jag hoppade till rätt så många gånger och till och med skrek fast jag vanligtivis inte är typen som gör det, hehe. Den ena hette Barnhemmet och var en spansk film om en familj som skulle göra om ett gammalt barnhem till ett hem för handikappade barn, men så plötsligt försvann pojken (som också kunde se spöken) samtidigt som en massa konstiga ljud hördes överallt och en läskig tant dök upp och utgav sig för att vara någon hon inte var etc etc. Barn är helt klart läskiga. Sen såg vi också en film som hette Quarantine som handlade om ett filmteam (en tjej och en kille) som följde med brandmän på utryckning bara för att bli isolerade i ett hyreshus med rabiessmittade människor typ. Det var lite zombie meets blair witch project över det hela, och det blev rätt lyckat faktiskt. Jag gillade särskilt slutet.

Idag knallade jag ner till studentviken och låg på en filt och slappade. Det är så skönt att inte göra någonting som man MÅSTE göra utan man kan bara göra sånt man vill, typ läsa en bok eller lyssna på musik. Även fast jag måste plugga japanska så räcker det med att jag gör det två timmar på förmiddagen så är jag förberedd inför lektionerna samtidigt som jag har hela eftermiddagen ledig till annat.

Nästa vecka blir det hemresa och ARVIKA!!!

Kommentarer
Postat av: annelie

haha den rabiesfilmen har jag också sett!! den är helt crazy och den där varelsen på loftet är så sjukt

äcklig!

2009-06-24 @ 23:04:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0