Nu är jag ond!

Idag har vi återigen upplevt hur våra datorer kraschat fett under lektionen och vi har fått nog. Därför har vi komponerat denna klagovisa:

Till dem det berör

Vi är elever i tredje året på programmet för litteratur, kultur och digitala media. Vi har ända sedan terminen började inte kunnat genomföra våra nuvarande kurser, Digital Video Production och Media Production, på ett tillfredsställande sätt. Detta på grund av stora problem med vårt datorlabb, både genom att datorlabbet inte blivit färdigt i tid och även på grund av stora problem med datorernas mjukvara. Våra lektioner har blivit avbrutna, inställda och uppskjutna på grund av detta och vi är även försenade på ett vis som kommer att påverka efterföljande kurser.

Vi beslutade att skicka detta mail eftersom vi trots flera löften om att detta skulle fixas så har uppenbarligen inget hänt. Idag, den 6/10 var vi tvungna att avsluta dagens lektion tidigare eftersom vårt redigeringsprogram krashade på SAMTLIGA datorer. Utan detta program kan vi inte genomföra denna kursen. Det är 7,5 poäng som är helt bortkastade.

Vi vet att andra elever från vårt program har hört av sig i samma ärende och upplever samma brister i kvalitén på kurserna på grund av havererad teknologi. Det är synd och skam att trots våra engagerade och duktiga lärare samt intresserade elever spenderar vi mer tid med att vänta än med att lära oss saker. Vi är en teknisk högskola och vårt program är fokuserat på media och teknologi och därför är fungerande datorlabb en av förutsättningarna för att vi ska kunna få ut något av vår skoltid. Många av oss har tagit studielån för att kunna studera och detta känns som ett slöseri med vår tid och våra pengar. Ännu mer så för de internationella studenter som åkt långt för att ta del av ett unikt program.

Vi kräver att detta åtgärdas genast annars är det klart att vi måste vända oss till andra instanser för att få något att hända. Det är inte okej att behandla era elever på det här sättet, oavsett om det är förseningar i ombyggnader och liknande. Vi räknar med att kunna genomföra våra lektioner som planerat från och med nästa vecka.

Tack på förhand.

LKDMs tredjeårsklass.


Känns skönt att få vara lite arg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0