Kick-off

Så idag hade vi vår första skoldag för denna terminen. Det var rätt spännande att spana in ettorna och fundera över hur många av dem som kommer finnas kvar efter ett år. De verkade ha en del svenskar iallafall så förhoppningsvis blir iallafall de kvar. Det brukar vara en rätt stor andel av pakistanier som försvinner efterhand.

Vi fick också titta på våra "nya" lokaler. De hade lagt en del slantar på färg måste jag säga. Trapphuset var knallrött och lärarnas arbetsrum helt...hm... gulorange? Men det var faktiskt trevligare än det döda sterila vita som fanns överallt innan. De hade till och med klätt om våra stolar och gjort dem röda, gula och gröna. Kändes fräscht och trevligt. Vi har också fått ett kök (eller vi delar med European Spatial Planning programmet) med typ tio mikrovågsugnar, diskbänk, ugnar och kylskåp. Hur trevligt som helst. Känns skönt med lite annat än de trista klassrum vi haft tidigare, även om de så klart ligger efter med schemat och vi inte ens har några bord eller datorer i datarummet. Nu återstår att bli bästis med ettorna och ta nya tag med skolarbetet (hehe, kommer bli ett omdelbart fail om jag känner mig själv...).

Ikväll blir det irländsk kväll nere på stan vid Grevargården för att fira (beklaga?) starten av skolåret. Jolly good craic I s'pose.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0